Back to All Events

Cafékonsert: Swing'it Dixieband

Velkommen til en ny sesong med Cafékonserter!

Tradisjonen tro forvandler vi Store Sal til et intimt cafélokale og inviterer til musikalske og kulinariske godbiter på utvalgte lørdager. Vi åpner caféen kl. 12.00, så det er rikelig med tid til å nyte god mat og godt selskap frem til konsertene begynner kl. 13.00. Alle billetter selges med bordplassering, og abonnenter får i tillegg nytraktet kaffe klar på bordet ved ankomst. Hvert bord har seks plasser.

Swing'it kommer til Gamle Logen for første gang for å ta med publikum på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. Det noe utradisjonelle trad-bandet serverer et show med masse energi, humor, sjarm og en stor dose gladjazz som kan få det til å rykke i dansefoten og trekke på smilebåndet for hvem som helst.

De har gjennom de siste årene spilt på alt fra store jazz- og pop-festivaler i både inn- og utland, varmet opp for Dr. John og A-ha, spilt på jazzklubber, studentarrangementer, store private og offentlige eventer, små hemmelige barer i London og nylig deltok de også i Norske Talenter - der de kom hele veien til direktesendt semifinale!

Martin Jarl Velsin – Trompet & vokal
Leif Peter Vilhelm Grahn – Trombone & vokal
Edvard Bondi Knowles – Klarinett
Ole Marius Gaasø – Piano
Ole Magnus Næsbakken – Tuba
Ole Bendik Svendsen – Trommer