Selskapslokaler Oslo

Et selskapslokale i egen klasse – Gamle Logen har Oslos mest unike atmosfære.
Ta kontakt for en uforpliktende omvisning.

Vi har selskapslokaler passende til selskaper fra 10 og helt opptil 800 gjester. Vårt kjøkken kombinerer tradisjon og trend i sitt arbeide, og sammen med et profesjonelt og serviceinnstilt personale sikrer de våre gjester en helt spesiell opplevelse i en helt spesiell atmosfære.

I vår 1. etasje finnes et rikt utvalg av saler og salonger – unik atmosfære og fleksibilitet er felles for alle. Med sitt majestetiske interiør gir Strangersalen det rette utgangspunkt for selskaper og møter for opp til 140 gjester, med alt man trenger av tekniske fasiliteter. Et rikholdig utvalg i mat og vin lar deg inspirere til en herlig smaksopplevelse. Øvrige saler kan romme 10 til 50 gjester.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk, sine rike dekorasjoner og en lang tradisjon med banketter og ball. Her gis det en unik mulighet til å kombinere gastronomiske og musikalske nytelser. Vi bidrar med gode innspill og de rette kontaktene. I våre selskapslokaler tilbyr vi lang erfaring og det ypperste av lydteknisk utstyr for å gi optimale lydforhold. Kombinasjonen av disse mulighetene gjør at Store Sal også brukes til prestisjetunge konserter og kongresser med nasjonale og internasjonale utøvere og deltagere.

Med en kombinasjon av faglig kompetanse, et øye for detaljer og en magisk atmosfære, gjør Gamle Logen ditt selskap til en ubetinget suksess.