Bryllupslokaler Oslo

Som bryllupslokale er ærverdige Gamle Logen i en helt egen klasse i Oslo.
Ta kontakt for en uforpliktende omvisning.

Vi har bryllupslokaler passende til selskaper fra 10 og helt opptil 500 gjester. Vårt kjøkken kombinerer tradisjon og trend i sitt arbeide, og sammen med et profesjonelt og serviceinnstilt personale sikrer de våre gjester en helt spesiell opplevelse i en helt spesiell atmosfære.

I vår 1. etasje finnes et rikt utvalg av saler og salonger – unik atmosfære og fleksibilitet er felles for alle. Med en majestetisk tone gir Strangersalen det rette utgangspunkt for selskaper på opp til 140 gjester, med alt man trenger av tekniske fasiliteter. Et rikholdig utvalg i mat og vin lar deg inspirere til en herlig smaksopplevelse. Øvrige saler kan romme 10 til 50 gjester.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk, sine rike dekorasjoner og en lang tradisjon med banketter og ball. Her gis det en unik mulighet til å kombinere gastronomiske og musikalske nytelser. Vi bidrar med gode innspill og de rette kontaktene. I våre selskapslokaler tilbyr vi lang erfaring og det ypperste av lydteknisk utstyr for å gi optimale lydforhold. Kombinasjonen av disse mulighetene gjør at Store Sal også brukes til prestisjetunge konserter og kongresser med nasjonale og internasjonale utøvere og deltagere.

Med en kombinasjon av faglig kompetanse, et øye for detaljer og en magisk atmosfære, gjør Gamle Logen ditt selskap til en ubetinget suksess.