Back to All Events

Cafékonsert: Hildegunn Coucheron & Lorenzo Nardocci trio

Velkommen til en ny sesong med Cafékonserter!

Tradisjonen tro forvandler vi Store Sal til et intimt cafélokale og inviterer til musikalske og kulinariske godbiter på utvalgte lørdager. Vi åpner caféen kl. 12.00, så det er rikelig med tid til å nyte god mat og godt selskap frem til konsertene begynner kl. 13.00. Alle billetter selges med bordplassering, og abonnenter får i tillegg nytraktet kaffe klar på bordet ved ankomst. Hvert bord har seks plasser.

Denne spennende sammensetningen av talentfulle musikere fra Norge, Italia og Danmark tar for seg noen av jazzens mest populære og melodiøse og sanger, som for eksempel «Let’s Fall In Love», «Fly Me to the Moon» og «I Love Paris» – i tillegg til friske, nordnorske verk fra Coucherons album «Øya mi e øya di».

Hildegunn Coucheron har opptrådt på Gamle Logens scene i en årrekke, med opera, operetter og musikaler. Denne gangen har hun satt seg som mål å fenge Cafékonsert-publikummet ved å spille rett til deres hjerter, og til den lidenskap for jazz som hun deler med dem.

Lorenzo Nardocci trio består av erfarne og allsidige musikere med en ekspertise innen jazz. De blander lyriske improvisatoriske stemninger til heftige rytmiske kavalkader, med naturlighet og fantasifull musikalitet. Deres musikk bærer preg av pianistens hjemland Italia, og av hans kjærlighet for latinsk musikk og improvisasjon.

Hildegunn Coucheron – vokal
Lorenzo Nardocci – piano
Andreas Dreier – kontrabass
Terje Evensen – trommer

Earlier Event: September 7
Cafékonsert: Cantango