Back to All Events

Cafékonsert: Cantango

Velkommen til en ny sesong med Cafékonserter!

Tradisjonen tro forvandler vi Store Sal til et intimt cafélokale og inviterer til musikalske og kulinariske godbiter på utvalgte lørdager. Vi åpner caféen kl. 12.00, så det er rikelig med tid til å nyte god mat og godt selskap frem til konsertene begynner kl. 13.00. Alle billetter selges med bordplassering, og abonnenter får i tillegg nytraktet kaffe klar på bordet ved ankomst. Hvert bord har seks plasser.

Gjør dere klare til fyrrig temperament, lidenskap og sensualitet! Cantango er en norsk tangogruppe som spesialiserer seg på musikk fra tangoens gullalder, blomstrende ved Rio de la Plata på 1930- og 40-tallet. Herfra trekkes linjene frem til Astor Piazzolla og den «nye» tangoen.

Konsertopplevelsen blir en emosjonell musikalsk reise med vakker sang, dyp innlevelse og herlig islett av skuespill. Cantango byr på egne låter med norske tekster, boblende energi og sitrende nerve, der de sikter seg inn på den smale aksen mellom skyggefullt alvor og ren, uforfalsket livsglede.

Bandet er et nytt og sterkt tilskudd til den lange linjen av tangogrupper som har sprunget ut i Norge de siste 20 årene. Musikerne har bred erfaring fra forskjellige stilarter som tango, jazz, ragtime, cabaret og klassisk, med bakgrunn i grupper som Ophelia Orchestra, Tangueros del Norte, Glød, Ytre Suløens Jass-ensemble, Kringkastingsorkesteret og Oslo-Filharmonien.

Daniel Norum – vokal
Ståle Ytterli – vokal
Andreas Rokset – bandoneon
Adrian Løseth Waade – fiolin
Morten Gunnar Larsen – piano
Jon Åsnes – kontrabass