Back to All Events

Cafékonsert: Vika Band

Velkommen til en ny sesong med Cafékonserter!

Tradisjonen tro forvandler vi Store Sal til et intimt cafélokale og inviterer til musikalske og kulinariske godbiter på utvalgte lørdager. Vi åpner caféen kl. 12.00, så det er rikelig med tid til å nyte god mat og godt selskap frem til konsertene begynner kl. 13.00. Alle billetter selges med bordplassering, og abonnenter får i tillegg nytraktet kaffe klar på bordet ved ankomst. Hvert bord har seks plasser.

Vika Band består av syv gutter i sin beste alder. Bandet ble samlet for første gang i 1992. Da fant øvingene sted i Vika, derav navnet. Medlemmene har solid musikerbakgrunn, og latteren og fleipen er alltid tilstedeværende. De beskriver seg selv om et livlig orkester som byr på god gammeldags gladjazz!

Vika Band debuterte på Cafékonsert i 2018, og etter gode tilbakemeldinger fra publikum, ønsker vi å by vårt publikum på enda en sjanse til å få med seg denne karismatiske gjengen. Bandet meddeler at de gleder seg stort til gjensyn med publikum i Gamle Logen og ser fram til hyggelige stunder sammen med dere i Store Sal.

Tom Bøttger – Trompet
Magne Braaten – Trombone
Cato Tindberg – Treblås
Tor Haugom – Piano
Poul Goldman – Gitar & banjo
Askjell Hjellvik – Bass
Svein Fagersand – Trommer