Back to All Events

Cafékonsert: Magnolia Jazzband

Velkommen til en ny sesong med Cafékonserter!

Tradisjonen tro forvandler vi Store Sal til et intimt cafélokale og inviterer til musikalske og kulinariske godbiter på utvalgte lørdager. Vi åpner caféen kl. 12.00, så det er rikelig med tid til å nyte god mat og godt selskap frem til konsertene begynner kl. 13.00. Alle billetter selges med bordplassering, og abonnenter får i tillegg nytraktet kaffe klar på bordet ved ankomst. Hvert bord har seks plasser.

Musikerne i Magnolia er gamle nok til å fortelle historier om jazzhelter de har møtt, og de har selv blitt en institusjon i norsk jazzverden. Nå er det på tide med et gjenhør med en av de mest populære jazzbandene i Cafékonsert-sammenheng.

Evnen til fonyelse er høy – det storslagne jazzorkesteret leverer alltid friske konserter med interessant musikk. De går for eksempel ikke av veien for å spille litt fengende rhythm and blues, og de tør å utfordre musikken. Inspirasjon ble også hentet fra Duke Ellington til å blåse nytt liv i norsk folkemusikk og gjøre det swingende!

Med denne musikken og sin egenartede New Orleans Revival Jazz, har Magnolia turnert store deler av verden. De har blitt karakterisert som et av de mest «rotekte» norske jazzbandene, som spiller denne fengende musikken som har blues og gospel som utgangspunkt. Det er alltid en glede å få ønske Magnolia Jazzband tilbake til Gamle Logen!