Back to All Events

Cafékonsert: Det Norske Sjømannskor – 60-årsjubileumskonsert

Velkommen til en ny sesong med Cafékonserter!

Tradisjonen tro forvandler vi Store Sal til et intimt cafélokale og inviterer til musikalske og kulinariske godbiter på utvalgte lørdager. Vi åpner caféen kl. 12.00, så det er rikelig med tid til å nyte god mat og godt selskap frem til konsertene begynner kl. 13.00. Alle billetter selges med bordplassering, og abonnenter får i tillegg nytraktet kaffe klar på bordet ved ankomst. Hvert bord har seks plasser.

Det Norske Sjømannskor ble stiftet 19. november 1959, og har sin 60-års jubileumskonsert her i Gamle Logen 30. mars! Koret er fortsatt i full vigør og har flere årlige konserter enn noen gang.

Som mange vil huske, var Sjømanns- koret en viktig del av Erik Byes «Vi går om bord»-programmer, som ble sendt i en årrekke i radio og på TV. De holder på tradisjonen med å ha stor vekt på sjøens sanger, men fyller på med annet repertoar for å gjøre konsertene varierte og underholdene. Disse skal være til glede, oppmuntring og ettertanke.

Deres siste CD, «Fra Mjøsa til Karibien», viser hvilket bredt spenn det er i korets repertoar.

På denne feststemte konserten er deres faste dirigent, Jarle Flemvåg, musikalsk leder. Med seg på trekkspill har de Erik Bergene – en kapasitet på sitt område – og i tillegg vil det være med andre musikalske gjester!

Her er det bare å glede seg til en minneverdig og stemningsfull jublieumskonsert.