Back to All Events

Cafékonsert: Gyldenløwe Brygge

Velkommen til en ny sesong med Cafékonserter!

Tradisjonen tro forvandler vi Store Sal til et intimt cafélokale og inviterer til musikalske og kulinariske godbiter på utvalgte lørdager. Vi åpner caféen kl. 12.00, så det er rikelig med tid til å nyte god mat og godt selskap frem til konsertene begynner kl. 13.00. Alle billetter selges med bordplassering, og abonnenter får i tillegg nytraktet kaffe klar på bordet ved ankomst. Hvert bord har seks plasser.

Gyldenløwe Brygge er det nyeste av Dixieland-band som kommer fra Drammen. Navnet har de hentet fra sitt første øvingslokale. Etter flere konserter rundt på jazzcaféer på Østlandet og ikke minst på sine årlige turnéer til Spania, blir de nå betraktet som et virkelig upcoming band. Under sin konsert på Stortorvet Gjæstgiveri i fjor fikk de hele gjæstgiveriet til å reise seg og synge med!

Orkesteret spiller gla’jazz i riktig New Orleans-stil og legger vekt på presisjon og rytme i sin fremføring. Med tre vokalister i stallen og ikke minst en ordentlig tuba som bass, låter dette som de første Dixieland-orkestre. Gutta i bandet spiller flere instrumenter hver seg og selv litt jazz på trekkspill går de heller ikke av veien for. Låter som Wilhelm Tell, West End Blues, High Society, Corrina og Creole Jazz, skaper glede over alt. Vi ser frem til å høre de i Gamle Logen for første gang!

Steinar Hannevig – Klarinett, sax, gitar & bass
Bjørn Skjelbred – Trompet & flügelhorn
Arvid Tangerud – Trombone & vokal
Roger Frostad – Piano & vokal
Runar Gustavsen – Banjo, gitar, bass & vokal
Steinar Leite – Tuba & trekkspill
Erik Fingalsen – Trommer