Back to All Events

Cafékonsert: Caledonia Jazzband

Velkommen til en ny sesong med Cafékonserter!

Tradisjonen tro forvandler vi Store Sal til et intimt cafélokale og inviterer til musikalske og kulinariske godbiter på utvalgte lørdager. Vi åpner caféen kl. 12.00, så det er rikelig med tid til å nyte god mat og godt selskap frem til konsertene begynner kl. 13.00. Alle billetter selges med bordplassering, og abonnenter får i tillegg nytraktet kaffe klar på bordet ved ankomst. Hvert bord har seks plasser.

Med varm jazz og julestemning spiller Caledonia Jazzband rotekte New Orleans-jazz i levende tradisjon – en tradisjon som spenner fra jazzens tidligste røtter til rhythm n’ blues-inspirert marching band-musikk slik den blir spilt i dag.

Ved siden av å spille musikk som tradisjonelt hører hjemme i New Orleans-repertoaret, henter Caledonia Jazzband impulser fra calypso og kreolsk musikk. Dessuten har bandets mange originalkomposisjoner blitt et varemerke.

Allerede året etter Caledonia ble dannet i 1982, ble bandet invitert til å spille på den prestisjetunge New Orleans Jazz & Heritage Festival. Møtet med den levende New Orleans-musikken fikk stor betydning for bandet, og de har flere ganger senere gjestet denne festivalen. I Gamle Logen er Caledonia Jazzband kjent for å formidle den tradisjonsrike musikken på en levende og engasjerende måte.