1. Hjem
  2. Selskap

Selskapslokaler Oslo

Som selskapslokale er dette ærverdige huset i en helt egen klasse i Oslo.

Med sitt majestetiske interiør gir Strangersalen det rette utgangspunkt for selskaper og møter for opp til 120 personer, med alt man trenger av tekniske hjelpemidler. Parketten i våre selskapslokaler tåler dansende føtter, og høyden under taket gir rom for ytringsfrihet. La vårt eminente kjøkken inspirere til en smaksopplevelse. Et rikholdig meny- og vinutvalg; kombinert med atmosfære, kvalitet og service gjør arrangementet til en ubetinget suksess.

Selskap fra 10 til 800 gjester

Vi har selskapslokaler og saler passende til selskaper fra 10 og helt opptil 800 personer. Vårt kjøkken kombinerer tradisjon og trend i sitt arbeide, og sammen med et profesjonelt og serviceinnstilt personale sikrer de våre gjester en helt spesiell opplevelse i en helt spesiell atmosfære.

Om lokalene

I vår 1.etasje finnes 7 saler og salonger, - unik atmosfære og fleksibilitet er felles for alle. I disse selskapslokalene finner man inspirasjon, - både faglig og i arrangementssammenheng.

Statsraaden er første etasjes sentrum, - her kan man nyte sin aperitiff eller hygge seg med kaffe, og i ro og mak utveksle tanker og ideer.

Store Sal har en lang og fargerik tradisjon med private og offisielle banketter og ball. Salen gir unike muligheter til å kombinere gastronomiske og musikalske nytelser. Vi har mange ideer og de rette kontaktene.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk og rike dekorasjoner. I våre selskapslokaler brukes nyeste teknologi innen lydteknikk gir også optimale forhold ved behov for lydforsterkning. Kombinasjonen av disse mulighetene gjør at Store Sal ofte brukes til prestisjetunge konserter og kongresser, med både nasjonale og internasjonale utøvere og deltagere.

Se bilder av våre selskapslokaler

Se også informasjon om konferanselokaler

 

Ta kontakt om selskapslokaler

Selskapslokaler Oslo

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.