1. Hjem
  2. Konferanser

Konferanselokaler Oslo

Vi har mange vakre konferanselokaler av forskjellig størrelse, og er derfor attraktive både for større konferanser og kongresser, eller for mindre kurs og møter. Vår virksomhet på dette området er omfattende, og vi kan tilby alt av nødvendig teknisk utstyr og kompetanse.

Våre kunder representerer de aller fleste bransjer. Vi huser årlig mange generalforsamlinger og prisutdelinger - og vi er jevnlig arena for store og viktige konferanser for departementer og offentlige etater.

 

Møtelokaler & Konferanselokaler

I vår 1.etasje finnes 7 saler og salonger som kan benyttes som møtelokaler, - unik atmosfære og fleksibilitet er felles for alle. Her finner man inspirasjon, - både faglig og i arrangementssammenheng.

Statsraaden er første etasjes sentrum, - her kan man nyte sin aperitiff eller hygge seg med kaffe, og i ro og mak utveksle tanker og ideer.

Med sitt majestetiske interiør gir Strangersalen det rette utgangspunkt for selskaper og møter for opp til 120 personer, med alt man trenger av tekniske hjelpemidler. Parketten tåler dansende føtter, og høyden under taket gir rom for ytringsfrihet. La vårt eminente kjøkken inspirere til en smaksopplevelse. Et rikholdig meny- og vinutvalg; kombinert med atmosfære, kvalitet og service gjør arrangementet til en ubetinget suksess.

Store Sal har en lang og fargerik tradisjon med private og offisielle banketter og ball. Salen gir unike muligheter til å kombinere gastronomiske og musikalske nytelser. Vi har mange ideer og de rette kontaktene.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk og rike dekorasjoner. Den nyeste teknologi innen lydteknikk gir også optimale forhold ved behov for lydforsterkning. Kombinasjonen av disse mulighetene gjør at Store Sal ofte brukes til prestisjetunge konserter og kongresser, med både nasjonale og internasjonale utøvere og deltagere.

 

 

Konferanselokaler Oslo. Bilde fra Gamle Logens 1. etg. Strangersalen i konferanse oppsett

 

Bilde fra Gamle Logens Store Sal i konferanseoppsett

Priser konferanselokaler

Vi er opptatt av å tilpasse arrangementene til våre kunders ønsker og behov, dette gjelder både innhold og ramme, men ikke minst budsjett.

Vår konferansepakke inkluderer:

  • Møtelokale med standard teknisk utstyr
  • 2 kaffe/tepauser, 1 med kake
  • 2 retters lunsj med kaffe/te og en mineralvann
  • Frukt
  • Garderobeavgift

Kr 625,- pr person

 

Se også selskapslokaler

Kapasitet i konferanselokalene

 Areal KonferanseMiddag
  KinoSkole      
Store Sal373 m²400 / 564*180500
Strangersalen136 m²140100130
Amaldus50 m²40 3044
Kringla38 m²  35
Hoffpensjonisten55 m²46 4052
H.M Grisen (-kun på forespørsel) 55 m²464048

*Max kapasitet ved bruk av galleriet

 

Forespørsel konferanselokaler

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.