Konferanselokaler Oslo

Vi har mange vakre konferanselokaler i forskjellig størrelse – og kan romme både større konferanser og kongresser eller for mindre kurs og møter. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Våre møte- og konferanselokaler rommer alt fra 10 til 500 personer i en unik atmosfære. Et smilende ansikt møter gjestene i døren, mens vår kompetente stab sørger for at konferansen går som planlagt. Teknisk kyndighet og en moderne lydteknisk utstyrspark av ypperste klasse sørger for trygghet og forutsigbarhet som gir deg som arrangør mulighet til også å senke skuldrene og hygge deg. Kjøkkenet byr på for forfriskende og smakfulle nytelser mellom slagene, mens en varm kopp nytraktet kaffe alltid er innen rekkevidde.

I vår 1. etasje finnes et rikt utvalg av saler og salonger, hvor fleksibilitet og en unik atmosfære er felles for alle. Strangersalen gir det rette utgangspunkt for selskaper og møter for opp til 140 personer, mens øvrige saler kan romme 10 til 50 personer.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk og rike dekorasjoner, hvor det gis en unik mulighet til å kombinere faglig innhold og kulturelle nytelser. Vi bidrar med gode innspill og de rette kontaktene. Salen brukes til både prestisjetunge konserter og kongresser med nasjonale og internasjone utøvere og deltagere – til alt mellom jeve prisutdelinger og møter for offentlige etater.

Med en kombinasjon av faglig kompetanse, et øye for detaljer og en magisk atmosfære, gjør Gamle Logen ditt selskap til en ubetinget suksess.

Strangersalen-konferanse.jpg

Priser konferanselokaler

Vi er opptatt av å tilpasse arrangementene til våre kunders ønsker og behov, dette gjelder både innhold og ramme, men ikke minst budsjett. Vår konferansepakke inkluderer:

– Møtelokale med standard teknisk utstyr
– 2 kaffe/tepauser, 1 med kake
– 2 retters lunsj med kaffe/te og en mineralvann
– Frukt
– Garderobeavgift

Kr 675,- pr person